HAF LAF NA TRZÍCH: POJĎTE S NÁMI PROŽÍT DEN

Mysleli jste si, že příprava na trhy je brnkačka? Kdyby příprava měla být brnkačka, tak by člověk musel mít alespoň 10 rukou. Běžně si všechno na stánek chystá, vymýšlí, vyrábí Petra. Která také tráví čas na stánku v den D a snaží se kolem stánku pro zákazníky vytvořit nezapomenutelnou atmosféru.

Každému trhu předchází i týden příprav

Ano, je to tak. Někdy i déle a někdy to Petra musí zvládnout v pár dnech. Na našich posledních navštívených trzích, konkrétně Mint Marketu, si dala Petra fakt záležet. Protože miluje všechno krásné a netradiční (ve stejném duchu založila značku Haf Laf), tak si musí vymyslet vždycky něco spešl. 


Na tyto trhy se rozhodla, že chce mít nachystanou jedinečnou bedýnku, ve které bude zboží prezentováno. Možná si řeknete, že se jedná o zbytečnou práci a obyčejná bedna se dá sehnat v každém Pepcu. Ale to by nebyla ona, spokojit se s průměrem není její styl. Tak se rozhodla "zachránit" jednu nechtěnou dřevěnou bednu z bazaru a doslova upcyklovat. 1 bedna, 1 bílá barva, 1 štětec do ruky a jde se na to. Přetření bedýnky zabralo zhruba 1,5 hodiny za které by stihla vyrobit i 3 Vodítka 3v1 Twistline. Ale ještě to není ono, ta bedna potřebuje punc dokonalosti. Takže nechat si na zakázku vyřezat logo Haf Laf a nalepit na ni. Ve finále se ta bedýnka trošku prodražila, ale výsledek stál za to, co říkáte vy? Zde je video přípravy bedýnky. Napište nám pod něj, jak se vám líbí.


Výrobní maraton pokračuje

Jednu bedýnku máme, ale teď je třeba naplnit zbožím. Protože je každý jeden kus produktu ušit a zkompletován ručně, je zboží hotové spíše za pár hodin, než pár minut. Bylo potřeba vyrobit Vodítka 3v1 Twistline, protože tento unikátní produkt navržený Petrou pro Haf Laf zákazníci vždycky rádi vidí naživo. Dále lanová vodítka z kolekce Lina, zejména přepínací jsou bestseller a zákazníci oceňují délku 3 metry, kterou jinde neseženou.
Také pár kvalitních barevných kožených obojků a vzorový model naší novinky koženého obojku na míru se jménem vašeho pejska.
A nesmělo se zapomenout nasáčkovat naše pamlsky vyrobené českým dodavatelem pro značku Haf Laf s použitými surovinami v potravinářské kvalitě. Pamlsky šly na dračku a chlupáči našich zákazníků si prý moc pošmákli. Spokojení zákazníci nám posílali fotky jejich gurmánů ještě další dny.

Den D

"Máme všechno?"
"Jak se vlezeme do auta?"
"Ach jo, máme jiné místo než minule, ale s tím si poradíme."
"Ups, tohle jsem podcenila, příště to musím napravit."
Tak asi takové věty padají v ten den. Hned za nimi následuje příprava stánku, která běžně zabere zhruba hodinu - záleží od velikosti stánku. A je na čase vítat příchozí návštěvníky trhu.
Všichni byli moc milí, někteří od nás dostali dárečky, s některými jsme se zasmáli fakt od srdce. Zákazníci nám chválili kvalitu a jedinečný design připravených výrobků. Dodali nám motivaci pokračovat a stačilo jenom vlídné slovo, aby nás povzbudili v tom, že to co značka Haf Laf vytváří vám dává smyslA takovou energii přesně chceme, tuhle energii si přineseme na každý stánek, kam zavítáme, a tuhle energii vám chceme předávat.


V tom nejlepším se má přestat

Takže několik hodin sletí jak voda a už jsme zase zpátky tam, kde jsme začínali. Balíme stánek. Hrajeme Tetris s úschovou věcí do auta a jedeme si dát nohy na stůl na večer, který nám z celého víkendu zbyl.
Ale nám nevadí, že ten víkend utekl tak rychle, my už se zase těšíme na další trh, kde se s vámi potkáme. S naší Haf Lafí pejskařskou bandou, která hrdě nosí produkty Haf Laf a miluje své pejsky stejně jako my.


Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.